Akadálymentesített menü
+36 62 554 560
info@szakkepzesszeged.hu
6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86.
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
Részletes kereső
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
2018 All Rights Reserves Szegedi Szakképzési Centrum | Created by
KERESÉS EREDMÉNYE
Leírások
Cukrász
Középiskola
sütés
|
sütemény
|
fagyi
|
főzés
|
formázás
|
dísztíés
|
tészta
|
krém
|
kreativitás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
nappali
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Cukrász
Középiskola
sütés
|
sütemény
|
fagyi
|
főzés
|
formázás
|
dísztíés
|
tészta
|
krém
|
kreativitás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
nappali
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Cukrász szaktechnikus
Középiskola
cukrászat
|
árukészlet
|
vezetés
|
szervezés
|
irányítás
|
üzleti terv
|
logisztika
|
Krúdy
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Cukrász szaktechnikus
Középiskola
cukrászat
|
árukészlet
|
vezetés
|
szervezés
|
irányítás
|
üzleti terv
|
logisztika
|
Krúdy
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Pincér-vendégtéri szakember
Középiskola
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
üzemeltetés
|
barista
|
munkaszervezés
|
pénztárgép
|
étel
|
ital
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Pincér-vendégtéri szakember
Középiskola
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
üzemeltetés
|
barista
|
munkaszervezés
|
pénztárgép
|
étel
|
ital
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Pincér-vendégtéri szakember
Felnőttoktatás
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
étel
|
ital
|
számlázás
|
barista
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Pincér-vendégtéri szakember
Felnőttoktatás
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
étel
|
ital
|
számlázás
|
barista
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Felnőttoktatás
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Felnőttoktatás
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács szaktechnikus
Középiskola
étterem
|
konyha
|
vezetés
|
szaktudás
|
kulináris élmény
|
rendezvény
|
catering
|
ízek
|
HACCP
|
Krúdy
|
nappali
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Szakács szaktechnikus
Középiskola
étterem
|
konyha
|
vezetés
|
szaktudás
|
kulináris élmény
|
rendezvény
|
catering
|
ízek
|
HACCP
|
Krúdy
|
nappali
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Szakács szaktechnikus
Felnőttoktatás
vendéglátás
|
étterem
|
konyha
|
rendezvények
|
rendelés
|
áruátvétel
|
HACCP
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Szakács szaktechnikus
Felnőttoktatás
vendéglátás
|
étterem
|
konyha
|
rendezvények
|
rendelés
|
áruátvétel
|
HACCP
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Turisztikai technikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Turisztikai technikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Vendégtéri szaktechnikus
Középiskola
turizmus
|
termelés
|
értékesítés
|
vendég
|
vendéglátás
|
marketing
|
rendezvények
|
Krúdy
|
nappali
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Vendégtéri szaktechnikus
Középiskola
turizmus
|
termelés
|
értékesítés
|
vendég
|
vendéglátás
|
marketing
|
rendezvények
|
Krúdy
|
nappali
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Vendégtéri szaktechnikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
termelés
|
értékesítés
|
vendég
|
vendéglátás
|
marketing
|
rendezvények
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Vendégtéri szaktechnikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
termelés
|
értékesítés
|
vendég
|
vendéglátás
|
marketing
|
rendezvények
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola