Ugrás a fő tartalomra

6725 Szeged, Kálvária sugárút 84-86.


+36 62 554 560

Hírek


2022. jún. 23.
IKK
  • IKK

Audi Hungaria: Díjazták a duális szakképzés legjobbjait

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a jövő generációjának oktatása és magas szintű képzése. A vállalat partnerintézményeivel együtt már több mint két évtizede működteti sikerrel a duális szakképzés rendszerét, amelynek keretében évről-évre több száz fiatal szerzi meg az elméleti és gyakorlati tudást 14 szakmában.

Audi Hungaria: Díjazták a duális szakképzés legjobbjait

 

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a jövő generációjának oktatása és magas szintű képzése. A vállalat partnerintézményeivel együtt már több mint két évtizede működteti sikerrel a duális szakképzés rendszerét, amelynek keretében évről-évre több száz fiatal szerzi meg az elméleti és gyakorlati tudást 14 szakmában. A 21. tanévben összesen 139 tanuló végzett az Audi Hungaria elismert duális szakképzési modelljében. A hagyományokhoz híven az Audi Hungaria legjobb tanulói az idei évben is elismerésben részesültek – számolt be az eseményről a kisalfold.hu. 

 

A képen balról jobbra a díjazott diákok mellett: Kővári Norbert, a Karosszériaüzem vezetője, Szigeti Éva Katalin, az Audi Akademie Hungaria vezetője, Pölöskei Gáborné, Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős Államtitkár Helyettes, Bihall Tamás, oktatási- és képzési ügyekért felelős alelnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Kocsis Zoltán, az Audi Akademie Hungaria szakképzésért felelős vezetője, Surányi Szabolcs, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnökhelyettese és Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezetének elnöke

 

 

„Duális szakképzési modellünk meghatározó pillére vállalatunk szakember-utánpótlási programjának, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy az elmúlt esztendőkben több mint 2000 fiatal szerzett szakmát nálunk és többségük vállalatunknál kezdte meg pályafutását. Partneriskoláinkkal karöltve színvonalas elméleti tudással és gyakorlati kompetenciákkal vértezzük fel a nálunk tanuló diákokat, és már a tanulóéveik alatt felkészítjük a fiatalokat a jövő szakmai kihívásaira. Ezúton gratulálok valamennyi végzős tanulónak, és további sok sikert kívánok nekik szakmai pályafutásukhoz!” – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

 

A rendezvényen elismerésben részesültek a 14 oktatott szakma legjobbjain kívül az országos Szakma Sztár Fesztivál dobogós diákjai, valamint a tanév során a tanulók számára meghirdetett kreatív pályázat győztesei is.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. Magyarországon elsőként, több mint 20 éve indította el a duális szakképzési modellt, melyet jelenleg a Győri Szakképzési Centrummal, valamint az Audi Hungaria Általános Művelődési Központtal együtt működtet. A duális szakképzés keretében a tanulók 14 járműipari, elektronikai, fémipari és gazdasági szakmát sajátíthatnak el az Audi Hungaria Képzőközpontjában. Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2000 fiatal végzett, nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a győri vállalatnál.

 

Forrás: https://www.kisalfold.hu/helyi-kozelet/2022/06/audi-hungaria-dijaztak-a-dualis-szakkepzes-legjobbjait-gyorben

 

 

 

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Tavaszi szünet

Tavaszi szünet

2024. március 28-tól kezdődik a tavaszi szünet.

2024. márc. 27.
Szegedi SZC
Karitatív tevékenység részesei voltunk

Karitatív tevékenység részesei voltunk

A Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola Festő, mázoló, tapétázó tanulói részt vettek az Életrevalók Tanoda kifestésében.

2024. márc. 11.
Szegedi SZC
Nagy összegű fejlesztés kezdődik a Szegedi Szakképzési Centrumban

Nagy összegű fejlesztés kezdődik a Szegedi Szakképzési Centrumban

Vissza nem térítendő támogatásból modernizálják a Gábor Dénes, Krúdy Gyula és Móravárosi iskolákat.

2024. febr. 20.
Szegedi SZC, delmagyar.hu


KIMIKK
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

    • SZC logo fehér
    • Szegedi Szakképzési Centrum

      6725 Szeged, Kálvária sugárút 84-86.

    • Telefon: +36 62 554 560

      E-mail: info@szakkepzesszeged.hu

      OM azonosító: 203052

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000134 | B/2020/002829


    2024Szegedi Szakképzési Centrum