Akadálymentesített menü
+36 62 554 560
info@szakkepzesszeged.hu
6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86.
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
Részletes kereső
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
2018 All Rights Reserves Szegedi Szakképzési Centrum | Created by
KERESÉS EREDMÉNYE
Leírások
Az önkormányzatok ügyfélszolgálati tevékenységének fejlesztése -tréning
Tanfolyam
ügyfélszolgálat
|
kapcsolattartás
|
ügyfél
|
viselkedési formák
|
protokoll
|
tájékoztatás
|
panaszkezelés
|
tanfolyam
Az önkormányzatok ügyfélszolgálati tevékenységének fejlesztése -tréning
Tanfolyam
ügyfélszolgálat
|
kapcsolattartás
|
ügyfél
|
viselkedési formák
|
protokoll
|
tájékoztatás
|
panaszkezelés
|
tanfolyam
Ipari informatikai technikus
Középiskola
informatika
|
műszaki
|
számítógép
|
weboldal
|
szoftver
|
adatbázis
|
Déri
|
nappali
|
ingyenes
|
technikum
Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum
Ipari informatikai technikus
Középiskola
informatika
|
műszaki
|
számítógép
|
weboldal
|
szoftver
|
adatbázis
|
Déri
|
nappali
|
ingyenes
|
technikum
Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum
Ipari informatikai technikus
Felnőttoktatás
informatika
|
számítógép
|
szotfver
|
adatbázis
|
Déri
|
esti
|
felnőttek oktatása
Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum
Ipari informatikai technikus
Felnőttoktatás
informatika
|
számítógép
|
szotfver
|
adatbázis
|
Déri
|
esti
|
felnőttek oktatása
Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Felnőttoktatás
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Felnőttoktatás
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Turisztikai technikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Turisztikai technikus
Felnőttoktatás
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
Krúdy
|
esti
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Turisztikai technikus (kéttannyelvű formában is)
Középiskola
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
Krúdy
|
nappali
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
Turisztikai technikus (kéttannyelvű formában is)
Középiskola
turizmus
|
értékesítés
|
szervezés
|
idegenforgalom
|
Krúdy
|
nappali
|
vendégek
|
protokoll
|
kommunikáció
|
technikum
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola