Akadálymentesített menü
+36 62 554 560
info@szakkepzesszeged.hu
6725 Szeged, Kálvária sgt. 84-86.
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
Részletes kereső
Középfokú beiskolázás
Felnőttek oktatása
Tanfolyam
Iskoláink
Karrier
SZSZC
Rendezvényeink
Creativ IT
Építsd a Jövőd!
Mi a Pálya?
Pályaválasztási Napok
Szeged Szakképzéséért Díj
Projektek
Munkalehetőségek
Megújúló Szakképzés!
Mi az OKJ?
Szakmahorizont
Erasmus+
Külföldi nyelvtanulás
Dokumentumok
Közérdekű adatok
Kapcsolat
2018 All Rights Reserves Szegedi Szakképzési Centrum | Created by
KERESÉS EREDMÉNYE
Leírások
Cukrász
Középiskola
sütés
|
sütemény
|
fagyi
|
főzés
|
formázás
|
dísztíés
|
tészta
|
krém
|
kreativitás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
nappali
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Cukrász
Középiskola
sütés
|
sütemény
|
fagyi
|
főzés
|
formázás
|
dísztíés
|
tészta
|
krém
|
kreativitás
|
Krúdy
|
Tóth János
|
nappali
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Pincér-vendégtéri szakember
Középiskola
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
üzemeltetés
|
barista
|
munkaszervezés
|
pénztárgép
|
étel
|
ital
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Pincér-vendégtéri szakember
Középiskola
felszolgálás
|
étterem
|
vendéglátás
|
üzemeltetés
|
barista
|
munkaszervezés
|
pénztárgép
|
étel
|
ital
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium
Szakács
Középiskola
Szakács
|
étel
|
gasztronómia
|
főzés
|
vendéglátás
|
ízérzék
|
fűszerek
|
hidegkonyha
|
a la carte
|
HACCP
|
személyzet
|
Krúdy
|
Tóth János
Szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola,Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium