GINOP-6.1.3-17-2018-00026


Gyakori kérdések
Letöltés
Tájékoztató a képzésről és előzetes jelentkezésJelentkezésLetöltés
Adatvédelmi tájékoztató
Letöltés


GINOP-6.1.3-17-2018-00026 Idegen nyelvi készségek fejlesztése a középfokú végzettséggel rendelkezők körében

A Szegedi Szakképzési Centrum az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül 149 952 481 forint vissza nem térítendő támogatást használhat fel, a GINOP-6.1.3 projekt keretében a magyarországi lakosság idegen nyelvi készségeinek fejlesztésére, a támogatás aránya 100%.

Jelen konstrukció célja, hogy a magyarországi lakosság minél nagyobb aránya vegyen részt idegen nyelvi képzésben és lehetősége nyíljon a munkaerő piaci szempontból releváns – így idegen nyelvi – készségek megszerzésére.

A felhívás közvetlen célcsoportja a munkaképes (16-65 év) korú, idegen nyelvből készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkező lakosság. Kiemelt célcsoportját képezik a szakképzésben résztvevő, nem tanköteles fiatal felnőttek.

A képzések megvalósítását a Szegedi Szakképzési Centrum elsősorban saját, meglévő kapacitásaira alapozva valósítja meg, illetve idegen nyelvi képzés szervezésére engedéllyel rendelkező képző intézmények közreműködésével.

A projektbe bevont lakosságot a legalább 120 órás képzések keretében az idegen nyelv(ek) alap- illetve középfokú használatára kívánjuk ösztönözni.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. szeptember 30.