Hasznos információk

Mi az OKJ képzés?

Nemzetközi kapcsolatok

Erasmus

Szakmák Éjszakája NYEREMÉNYJÁTÉK!

1. játék: kirándulás

a) vegyél részt a szakmák éjszakája valamelyik programján, ott az iskolában a regisztrációs ponton regisztráld magad, az iskoládat és az osztályodat is add meg

b) kérd meg szüleidet és testvéreidet, hogy tegyenek ők is így: jöjjenek el a rendezvényeink egyikére és regisztrálják magukat, valamint mondják meg, melyik iskola melyik osztályát támogatják!

A játékon egy egynapos buszos osztálykirándulást nyerhettek Kecskemétre, melynek egyik programpontja a Mercedes gyár meglátogatása lesz. A buszt és a gyárlátogatást a Szegedi Szakképzési Centrum biztosítja!


Játékszabályok

A játékban bármely általános iskolás diák részt vehet.

A diákok támogatókat gyűjthetnek, akik a diák osztályát támogatva írhatják alá a regisztrációs íveket, az aláírásokat az általános iskolás diákok és támogatóik köréből várjuk.

Egy aláíró csak egy regisztrációs íven szerepelhet, egyszer.


Eredményhirdetés várhatóan április 20-án lesz. A nyerteseket az iskolájukon keresztül értesítjük.

A nyeremény átvételére az osztályfőnök által, a Szegedi Szakképzési Centrumban lesz lehetőség.


2. játék: Facebook játék

Használd profilképeden vagy egy nyilvánosan látható fotón a szegedi Szakmák Éjszakája effektjét és nyerj csoportos ParaPark belépőt! Ha feltetted a keretet, használd a #szakejszegedfoto hashtaget, valamint kommenteld a Szegedi Szakképzési Centrum oldalán a játék postja alá, hogy "játszom". A játékban bárki részt vehet!

A sorsolás 2018. április 12-én 18 órakor lesz. A nyereményt a nyertesek a Szakmák Éjszakája megnyitó rendezvényén vehetik át, amelyre 2018. április 13-án 17 óra 30 perckor a Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziuma (Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.) dísztermében kerül sor! 

Facebook poszt »


2018.04.11.

További híreink

Image

Mi a Pálya?

2018.10.17.

Műszaki pályaválasztó fesztivál

Bővebben

Image

Építsd a jövőd!

2018.10.15.

Építőipari szakmabemutató

Bővebben

Image

Klímás képzések egy helyen!

2018.09.10.

Végezze el intenzív formában, 8 hónap alatt az összes képzést és tegye le az összes vizsgát, amellyel klímaszerelő lehet, így a következő szezonra már beindíthatja a vállalkozását!

Bővebben

245

Oktatott szakma

35

Oktatott ágazat

8537

Tanuló

Kérdése van? Itt felteheti!