Vendéglátásszervező-vendéglős

Vendéglátásszervező-vendéglős

  • OKJ szám:54 811 01
Leírás:

Képzés: 1 év

Vendéglátásszervező -vendéglős szakképesítés

 Iskolai előképzettség: érettségi végzettség,vagy a szakképesítés megszerzése céljából a felnőttoktatás keretében folyó képzésbe bekapcsolódhat, aki rendelkezik szakiskolában szerzett Cukrász vagy Szakács, vagy Pincér, szakiskolai végzettséggel, a szakiskolában szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább öt éves gyakorlattal és az adott szakképesítésben tett mestervizsgával

  • Szakmacsoport: vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás:vendéglátóipar
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: nappali
  • Képzési forma: szakgimnázium

 Az érettségi mellett az elhelyezkedésre is gondolsz? Szereted a gasztronómiát, az ételek és italok varázslatos világát, a vendégek ellátását, fogadását? Ha igen, akkor a szakgimnázium vendéglátóipar ágazatát válaszd! A képzés ideje alatt személyre szabott oktatásban részesülhetsz: felkészítünk a sikeres érettségire, megismerheted a pincér és szakács szakmát, gyakorlatokon, rendezvényeken vehetsz részt. Segítünk rálelni, mihez van érzéked, miben vagy igazán tehetséges: továbbtanulás, felsőfokú szakképzések, vendéglátásszervező szakirány, szakács, cukrász és pincér szakma. Ha még nem döntöttél, segítünk a választásban.


Szeretnél főnök lenni? Olyan főnök, aki tudja, hogyan kell igényesen felszolgálni, kreatívan tálalni, finom ételeket főzni és képes megítélni, milyen egy jól elkészített libamáj. Ez a képzés megtanít minderre, de még arra is hogyan szervezz, irányíts, kommunikálj. Kreativitásodat is kiélheted az étlap és itallap összeállításakor, vagy amikor kitalálod a vállalkozás marketingstratégiáját. Ha szeretsz pörögni, ez a képzés neked való. A képzés elvégzése után még azt is kiválaszthatod, hogy egy trendi kávézót irányítasz, vagy egy elegáns étterem vezetőjeként képzeled el magadat.

Képzést indító intézmény:

Ágazat: Vendéglátóipar

Részletes adatok - Felnőttoktatás

Engedélyeztetési szám OKJ száma: 54 811 01
Képzés jellege Iskolarendszerű
Iskolatípus Szakgimnázium
Nappali rendszerű képzés Igen
Felnőttoktatás nappali mnk rend
Ágazat Vendéglátóipar
Szakmacsoport
Képzési idő 1 év
Szakmai előképzettség Nem
Iskolai előképzettség Igen
Egészségügyi alkalmasság Igen
Várható indulási idő
Jelentkezési határidő
Előírt gyakorlati idő Nem
Pályaalkalmassági Igen
Tanfolyam ára 0
Tanfolyam akciós ára 0