Diétás szakács-keresztfélév

Diétás szakács-keresztfélév

  • OKJ szám: 35 811 03

Leírás:

  Középfokú szakképesítés-ráépülés 

Képzés: 0,5 év

  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje:esti
  • Képzési forma: Szakközépiskola

DIÉTÁS SZAKÁCS szakképesítés

OKJ száma: 34 811 03

A diétás szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi  a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások),valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) a dietetikus által összeállított étrendet készíti el.

Képzést indító intézmény

  • Szegedi SZC Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 
  • Címe: 6723 Szeged, József Attila sgt. 122-126.
  • Telefonszám: 62/540-272
  • E-mail: iroda@krudy-szeged.hu
  • Honlap: www.krudy-szeged.hu

Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika

Részletes adatok - Felnőttoktatás

Engedélyeztetési szám OKJ száma: 35 811 03
Képzés jellege Iskolarendszerű
Iskolatípus Szakközépiskola
Nappali rendszerű képzés Nem
Felnőttoktatás esti mnk rend
Ágazat
Szakmacsoport Vendéglátás-turisztika
Képzési idő 0,5 év
Szakmai előképzettség Igen
Iskolai előképzettség Igen
Egészségügyi alkalmasság Igen
Várható indulási idő 2019. 02. 01.
Jelentkezési határidő 2019. 02. 01.
Előírt gyakorlati idő Igen
Pályaalkalmassági Igen
Tanfolyam ára 0
Tanfolyam akciós ára 0