Diétás szakács

Diétás szakács

  • OKJ szám: 34 811 03

Leírás:

Képzés: 0,5 év szakképesítés ráépülés

Szakmai előképzettség: 34 811 04 Szakács

Diétás szakács szakképesítés

  • Szakmacsoport: vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: vendéglátóipar
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje:esti
  • Képzési forma: szakközépiskola


A diétás szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi  a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások),valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) a dietetikus által összeállított étrendet készíti el.

Képzést indító intézmény:

  • Szegedi SZC Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 
  • Címe: 6723 Szeged, József Attila sgt. 122-126.
  • Telefonszám: 62/540-272
  • E-mail: iroda@krudy-szeged.hu
  • Honlap: www.krudy-szeged

Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika

Részletes adatok - Felnőttoktatás

Engedélyeztetési szám OKJ száma: 34 811 03
Képzés jellege Iskolarendszerű
Iskolatípus Szakközépiskola
Nappali rendszerű képzés Nem
Felnőttoktatás esti mnk rend
Ágazat
Szakmacsoport Vendéglátás-turisztika
Képzési idő 0,5 év
Szakmai előképzettség Igen
Iskolai előképzettség Nem
Egészségügyi alkalmasság Igen
Várható indulási idő
Jelentkezési határidő
Előírt gyakorlati idő Igen
Pályaalkalmassági Igen
Tanfolyam ára 0
Tanfolyam akciós ára 0